Bureau organizer voor het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar is alweer begonnen. En daar hoorde een mooie zelf gemaakte nieuwe bureau organizer bij, toch? Van Pronty Crafts kreeg ik een ‘gereedschapskist’ en deze heb ik met diverse materialen bewerkt en een mixed media bureau organizer.

Ik heb de volgende materialen gebruikt:

  • Acrylverf van Amsterdam
  • Gesso van Dutch Doobadoo
  • Pronty Stencil 470.765.024 by Julia Woning
  • Pronty Stencil 470.770.045 (letters) en 470.770.046 (cijfers) by Jolanda de Ronde
  • Roze Goud foil en transfers

Ik heb eerst alle onderdelen met Gesso behandeld en alles met de hand glad geschuurd. Daarna heb ik met verschillende kleuren acrylverf de onderdelen behandeld met een sponsje. Daarna de stencils gebruikt. Met Gesso her en der wat kleuren wat afgezwakt. De goud foil aangebracht en als laatste nog wat zwarte spetters.

Ik heb alle onderdelen apart behandeld, versiert en op het eind alles in elkaar gezet. Ik heb geen lijm gebruikt, alle onderdelen blijven goed zitten zonder het te verlijmen.

Een volledige beschrijving van hoe ik deze organizer heb gemaakt vind je in de Facebookgroep Pronty Crafts and Friends.

Ik vond het heerlijk om deze mixed media bureau organizer te maken en mijn dochter was blij dat hij bij haar op het bureau mocht komen te staan. Ik hoop dat je een beetje geïnspireerd bent door dit bericht. Ga je deze organizer ook maken dan zou ik het leuk vinden als je me dat laat weten!

Veel maakplezier!

Mariëlle