Marielle

Marielle Hoogeboom Creatieve Huismus
Dit ben ik…

Hoi! Ik ben Mariëlle, inmiddels de 40 gepasseerd (ja echt, al voel ik me soms 18 en helaas soms ook 81…) En op deze website deel ik mijn creatieve avonturen met je!

In 2007 ben ik na 10 jaar verkering getrouwd met mijn liefste Marcel. In 2008 werd ik mama van de allerliefste EVER (!)
En met zijn drieën wonen we in een fijn dorp in buurt van Arnhem.

Altijd Creatief

Als kind was ik al erg creatief, ik tekende veel en was graag bezig met papier; origami en filigraan. En tegenwoordig vind ik zoveel verschillende dingen leuk om te doen dat ik soms tijd te kort kom.

Ik had altijd al vaak de behoefte om ‘iets’ te maken, ik noem het mijn Create-Kriebel. Ik krijg dan altijd het gevoel “uit elkaar te ploffen” als ik niet iets kan maken. Het maakt niet zoveel uit wat ik maak, als er maar IETS ontstaat uit het niets!

Haken

Een van mijn hobby ’s is haken. Het geeft me rust en ik ben wat aan het maken. En ik kan dit beneden, op de bank, met een kop koffie bij de TV doen. Hier op mijn eigen blog deel ik meer dan alleen mijn haaksels. Ik zal hier ook artikelen over mijn andere hobby’s met je delen.

Want naast haken vind ik het ook leuk om bezig te zijn met:

  • Fotograferen
  • Tekenen & Handletteren
  • Sieraden maken
  • Kleding maken
  • Taarten en koekjes bakken
  • Scrapbooken
  • Schilderen & Art journalen
  • Origami
  • Bullet journal

De laatste tijd ben ik vooral bezig met mixed media en artjournalen. Hierin kan ik meerdere schilder, teken en collage technieken combineren en dit geeft mij zoveel rust. Ik kan er mijn gedachten mee op een rijtje zetten, mijn gevoel aan papier toevertrouwen en een betere moeder/ vrouw zijn.

Tijd te kort

Helaas is het onmogelijk om altijd lekker creatief  bezig te zijn, zeker aangezien er op mijn andere kwaliteiten (zorgen voor het liefste kind en allerbeste man, de was en het poetsen heb ik ook een afspraak om zo nu en dan ook voor mijn werkgever aan de slag te zijn) een beroep wordt gedaan!
Ik zie mezelf als een creatieve huismus, omdat ik toch het liefste thuis lekker aan het freubelen ben. En wat ik maak deel ik graag met je, hier op mijn blog.

Mijn blogs mag je natuurlijk altijd delen, ze zijn ter inspiratie en ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Ik ben ook op Pinterest en Instagram te vinden. Volg me gerust!