Artjournal Zomer 2022

Eindelijk is het dan zover, ik ga een online artjournal cursus aanbieden!

Ik ben Mariëlle Hoogeboom en jouw gastvrouw voor deze cursus. Ik wilde al best lang mijn creativiteit ‘professioneel’ gaan delen. Maar ik stelde het altijd uit, tot ik nu door toedoen van mijn Creative Bestie Ilse een schop onder mijn kont kreeg.

Tijdens de ArtjournalZomer2022 gaan we 8 weken tijdens de gehele Nederlandse zomervakantie creatief aan de slag. We gaan een mixed media boekje met herinneringen van jouw 2022 zomer. We gebruiken diverse materialen door elkaar en in de materiaallijst heb ik een overzicht gemaakt van wat ik precies gebruik. Jij kan daar jouw eigen draai aan geven. Je mag je laten inspireren en volledige je eigen gang gaan (natuurlijk!!!) of je kan mij lekker op de voet volgen en precies doen wat ik doe…

En alles wat je hiervoor nodig hebt en gaat gebruiken past in een toilettas! Mocht je enkel grote tubes/ potten hebben, dan is het misschien een tip om een reissetje bij de drogist te halen met kleine potjes/ flesje en tubes om het een en ander over te hevelen.

Wanneer gaan we beginnen

Deze cursus loopt van 11 juli t/m 5 september 2022. We gaan elkaar 3 keer live maar online ontmoeten en je krijgt 6 video’s waarin ik precies uitleg wat de opdracht van die week is.

De eerste live is op 11 juli om 20.00, dan gaan we officieel van start!
Dan volgt er elke weer voor 3 keer een video, na deze 3 weken hebben we weer een live met een Q&A en gaan we als we daar tijd voor hebben ook samen nog wat maken.
Dan volgen er weer 3 weken met een video. En op 5 september is de laatste live, dan gaan we ons boekje echt afmaken! In totaal zijn we 8 weken bezig, de volledige Nederlandse zomervakantie. Maar je kan de videos en de lives bijna een jaar terug kijken want alles blijft online staat tot 1 juni 2023.

Hoe gaan we elkaar ontmoeten

We vinden elkaar op Instagram, in een privé account @artjournalzomer2022. Hierin staan video’s en ga ik live. Deze live’s kan je later ook nog terug kijken. Overige informatie ontvang je via de nieuwsbrief, waarvoor je je hebt aangemeld.

Wat kost Artjournal Zomer 2022

Voor deze gehele online cursus betaal je €35,00 per persoon. Je kan je aanmelden per e-mail, je komt dan gelijk op de verzendlijst van deze cursus en ontvang je automatisch alle informatie ook per e-mail. (let op dat je je aanmelding bevestigd. Je krijgt van mij dan een betaalverzoek en wanneer deze voldaan is ontvang ik graag jouw Instagram naam en kan een verzoek tot deelname doen, dan kan  ik je toegang verlenen tot de besloten groep (privé account). Hier staan dan al wat video’s die je alvast kan bekijken. 

Mocht je vragen hebben, laat me die weten via een DM op Instagram via MarielleMaakt.insta of wanneer je al toegelaten bent @Artjournalzomer2022 of stuur mij een email op info@mariellehoogeboom.nl

Doe je mee?