Workshops

Als je al kan haken, heb ik andere leuke workshops. Sommige zelfs in combinatie met andere creatieve vaardigheden zoals handletteren. Vind jij het leuk om anderen te ontmoeten en samen creatief bezig te zijn. Tijdens deze workshops kun je gebruik maken van mijn materiaal, kennis en ervaring.

Bij alle workshops is het materiaal inbegrepen, net als de koffie of thee met wat lekkers, mijn kennis en jarenlange ervaring.

De workshops

  • Sneeuwvlok – kerstkaartje handletteren
  • Kerstboom
  • Warme sloffen
  • Omslagdoek Russische Stola
  • Omslagdoek SouthBay

 

Waar

De workshop wordt gegeven in Westervoort (nabij Arnhem) bij mij thuis en duurt ongeveer 2 uur. Wij hebben geen huisdieren binnen en er wordt bij ons thuis niet gerookt. De kosten voor deze workshop is €20,00 per persoon. Dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers, mijn kennis en jarenlange ervaring. Het maximum aantal deelnemers is 6 personen, ik ga ervan uit dat wanneer je je opgeeft, je de basis van het haken beheerst.

Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden, hiervoor vraag ik wel reiskostenvergoeding. Het maximum aantal deelnemers is dan 10, mits iedere deelnemer de basis beheerst.

Meer informatie?

Gebruik onderstaand formulier of stuur me een mailtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

[contact-form-7 id=”674″ title=”Contact2″]